Den 17/2-2011

Nu har Bob været her i ca en mdr. og han tager fint på og er meget sød og blid stadig.

Bob var meget tynd og afkræftet, da han kom og meget glad for Nanni. Allerede nu har han taget fint på, og selvom der er et stykke vej endnu før han er rigtig fin, så er det tydeligt og se, at han vågner mere og mere op i takt med at han får mere sul på kroppen. Han har fået Claudios gamle dækken på, så han nemmere kunne holde varmen, når der ikke var noget fedt til at beskytte ham mod kulden.

Han har stor beskyttertrang overfor hans foder, somom han er bange for, at vi skal tage det fra ham igen. Det får man helt sikkert når man ikke har fået mad længe. Han spiser store mængder foder og wrap og ligger meget ned og sover bagefter. På folden sammen med de andre, har han travlt med at beskytte Nanni og sørge for, at specielt Balder og Sofus ikke er for hårde ved hende.

Han er også blid i flokken og trækker sig gerne som den første, hvis der er optræk til lidt uro. Så holder Nanni og han sig i udkanten af flokken og han ser ikke ud til at have knyttet andre bånd endnu. Men kommer godt ud af det med Lukas.

Vi glæder os til at se ham falde lidt mere til, men kan allerede nu sige, at han er meget blid og sød dreng.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.