Den 24/11-2011

Kan se, at det er længe siden, der er blevet skrevet i Nannis dagbog.

Som man kan se på hendes galleri er Nanni flyttet tilbage til hestenshaab – dog som opstalder sammen med Emil og Indy – der også er hestenshaab heste.

Nanni overraskede os alle sammen ved at nedkomme med det skønneste lille hingste føl den 6.6.2011 – ingen anede at hun var drægtig men det var forklaringen på, at vi simpelthen havde så svært ved at få hende til at tage på.

Sanne besluttede at hun selvfølgelig ville beholde den lille fyr,som fik navnet Keme. Keme betyder hemmelighed på indiansk og var det helt rigtige navn til den lille fyr, som jo var den største overraskelse, vi endnu har fået her;-)

Han voksede hurtigt og snart var han ligeså høj som sin mor. Vi fik, via hestenes “redningsdame” fra Dyrenes beskyttelse fundet ud af, at Nanni sidste sommer var rendt ind til nogle islænder hingste og kunne på den måde vide, at den lille fyr var halvt islænder.

Keme var en “fremme i skoene” lille dreng og snart blev samtlige hegn og folde forceret og han gik helt sine egne veje  – til stor frustration for Nanni og os og naboer. Men han vendte altid stille og roligt tilbage til sin kærlige mor, når han havde oplevet nok på naboens marker.

Et par gange havde han lidt maveproblemer – tendens til kolik – men det gik ligessom i sig selv igen.

Indtil i fredags hvor han blev så alvorligt dårlig og bare lå med alle 4 ben i vejret hele tiden. Anne fra Nysted dyreklinik blev tilkaldt og hun var bekymret. Som hun sagde, er det ikke normalt at små føl får kolik. Han fik smertestillende og olie i maven og havde det nogenlunde indtil virkningen ophørte, så kom alle smerterne tilbage for fuld hammer og det var så hårdt for ham og ikke mindst for os og være vidne til. Sent fredag aften blev Anne tilkaldt igen. Da Keme var så lille, kunne Anne desværre ikke komme op og mærke i ham – men hun havde en formodning om, at han evt kan være født med en misdannelse på tarmen, når han allerede har haft kolik flere gange i sit korte liv.

Keme var meget dårlig og Sanne tog den beslutning at han skulle have fred – alternativet ville have været en omgang smertestillende igen – men sikkert med samme resultat – så ville han have været ligeså dårlig igen lørdag morgen.

Så vi fik alle sagt et trist og sørgeligt farvel og lille Keme fik fred for sine smerter. Ligeså hurtigt han kom ind i vores liv, ligeså hurtigt var han væk igen og det er meget underligt, tomt og trist uden ham.

Nanni har kaldt lidt på ham, men virker heldigvis til at hun igen er sig selv og ikke sørger. Hun har helt sikkert også kunne fornemme, at der var noget galt, da han var så dårlig.

Så triste nyheder fra Nanni og co. Vi vil savne den lille ballademager meget.

Rip. Keme f. 6.6.2011 – 18.11.2011

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.