Den 25/3-2011

Så fin i huld og nu også helt afslappet igen.

Så er der igen faldet ro på Bob og han har mere eller mindre accepteret de to nye opstaldere – selvom Falcon stadig ikke skal kigge for meget på ham, når de står på boks.

Han har taget så fint på og har nu også smidt dækkenet og fik fine ord med på vejen af Heidi dyrlæge i mandags. Han er desuden blevet meget dygtig og fin til at læse min signaler når jeg trækker med ham og venter og standser såsnart jeg giver tegn til det.

Nu mangler vi bare og få en sadel på ryggen af ham og se, hvor meget eller lidt han kan. Jeg regner med at forsøge mig med sadel osv her i weekenden også bliver der sendt bud efter vores modige super rytter Ida, som har stor erfaring med at ride travheste også skal vi ellers igang med at finde det perfekte hjem til ham udfra hans erfaring og evner. Det bliver meget spændende.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.