Den 7/12-2013

Juleopdatering Tarzan:

Hej Anja

Det var faktisk noget vanskeligt at få taget nogle billeder der bare var ok. Tarzan har nok ikke en fremtid som model for han kunne kun stå fint mens kameraet stillede skarpt og flyttede så når det udløste. 🙁

Her er så et par ord om børnene. 🙂

Sif og Tarzan er faldet rigtig godt til i det lille shetter-hjem. De går i løsdrift med hver deres fold makker og har adgang til foldene døgnet rundt.

Mit ønske var at få et føl på min hingst Thor og Sif og allerede i løbet af den første uge sammen (uden Tarzan) blev hun bedækket. Jeg har ikke set brunst siden så vi krydser fingre. Sif er en meget bestemt dame og der er ingen tvivl om at hun bestemmer hvor hestepærerne skal ligge på deres fold! Hun har fået en god kampvægt og ligner nu en rigtig shetter med lang pels og rund mave.

Tarzan var godt nok ikke så stolt da han blev flyttet væk fra sin mor og ind til en legesyg vallak. Der gik dog ikke lang tid inden de blev bedste venner og det er da også Odin der har sneget sig ind på billedet.
I dag er han blevet så glad for mennesker at folk ikke tror mig når jeg fortæller om det sky føl Anja fik ind sidste vinter. Han nærmest beder om at blive krammet og kløet.

Jeg er ovenud tilfreds med min beslutning om at adoptere de to ponyer og de har givet os en masse glæde og forhåbentlig en lille familie forøgelse næste år.

Camilla Kronby

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.