Flytter hjem til Allegro

Den 3/4-2015

Så fik skønne Trixie endelig sit helt eget menneske og en hesteven, som allerede kender i forvejen.

Idag er Trixie flyttet hjem til Henriette, der i forvejen har adopteret Allegro herfra og de to heste kender hinanden. Trixie skal hovedsaligt være Allegros selskabs hest, men hun vil også komme på en masse gå ture og få alt den opmærksomhed, som hun fortjener.

På trods af, at hun ikke har oplevet så meget i sit liv, så gik hun lige op i traileren, så var så top sej og i skrivende stund er hun på vej hjem til sit nye hjem. Vi venter spændt på, hvordan ankomst og velkomst af Allegro bliver.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.