Julehilsen 2016

Der er sket en del for Sif i 2016. I januar var hendes føl fra ’14 (Trud) stadig ikke fravænnet så det blev til en kold tyrker. Jeg tror det var med blandede følelser for Sif, for på den ene side irriterede det hende somme tider med Truds ”trøstespisning” og på den anden side stod hendes bedste ven på den anden side af hegnet. Da mælken var væk fik de lov til at være sammen et par timer om dagen og nu er de ”bare” bedste venner.

Sif begyndte i løbet af sommeren at acceptere Tarzan (føllet hun havde med til Hestens Håb) noget mere så han nu gerne må gå sammen med de to piger, og når hun tror der ikke er nogen der kigger, går hun faktisk også sammen med de to andre drenge.

I løbet af sommeren er Sif også kommet i selen. Hendes fortid er ukendt så jeg ved ikke om hun nogensinde har haft en køresele på. Uanset om det var nyt eller ej så har hun været total sej til det og inden de mørke aftener kom gik jeg bag hende med lange liner og langs vejen uden blinken. Så jeg er noget spændt på hvad næste år vil bringe.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.