Juleopdatering 2015

Hej Anja/ Hestens Håb

 

En lille hilsen fra Anton

 

Har ikke været så god til at opdatere, men her kommer der lidt

 

Efter vi opdagede Anton var en god ridehest er det blevet til rigtig mange ture i naturen så de fleste billeder af Anton er typisk ride billeder.

 

Det sidste halvandet år har jeg ikke selv redet Anton, men har Katrine der kommer og motionere Anton, Katrine er nu 15 år.

Katrine har været på tur med ride ruten Lolland, der blev redet for Hospice i september 2014, derefter hjælpertur i Knuthenborg park oktober 2014, det gav blod på tanden og i juni 2015 deltog Anton i Hippoaden i Knuthenborg.

Anton har også været på heldagsture, i byen, på Maribo torv, intet kan skræmme den skønne pony.

 

Anton og trailerlæsning, var lidt spændt da vi selv skulle læsse første gang, Anton stoppede lige op og kikkede på mig, hurtigt fik jeg fortalt han kom hjem igen og så gik han op igen, næste gang var noget helt andet, Anton stak simpelhen af, men op i traileren, så det er helt sikkert den nemmeste pony at læsse. Så nem og sød at have med i byen EmojiEmojiEmoji

 

Anton har nu fået fjordheste frits, af den simple grund at jeg simpelhen ikke kan lide fletninger, og forestil jer hvordan han ville se ud med en stor skolepige, hi hi… men ser meget mere sporty ud nu.

 

August 2015 valgte jeg at flytte hestene til en anden stald. Nu bor Anton og Makker i Krårup, det gør jeg også, så det er som at have dem hjemme, nu går de i løsdrift og det stortrives de med, det har jeg ellers altid været imod, men efter at se hvordan hestene har det syntes jeg det er fantastisk.

Nu har vi adgang til skov og strand 1 km væk, så de småturer vi tager nu bliver hurtigt på 10-15 km, pt er det lidt svært for Katrine at ride mens det er lyst, men så monteres der refleks dækken, ben reflekser, vest og masser af lys, så kan det godt blive til småture i lokalområdet.

 

I ønskes alle nogle fantastiske dage.

Med de kærligste hilsner Hestens Håb’s Anton og Yvonne

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.