Nanni’s ankomst og hurtig bortadoption

Den 17/2-2011

Nanni kom rund og uformelig og så alligevel med ribben stikkende ud.

Ved første øjekast ligner hun een der er i fol, men når man får mærket efter, så kan man tydeligt mærke ribbene stikke ud udenpå den opspilede halmvom, som hun har fået ved at leve af halm i månedsvis.

Da Nanni kom var hun ufatteligt langtået og vi fik straks tilkaldt vores dygtige smed Lasse. Lasse kunne konstatere, at hun havde ringsko med sål på, og derefter tog det ikke lang tid og finde ud af hvorfor hun havde det. Hun har været forfangen for ca 1 års tid siden, men Lasse kunne også sige, at hun ikke var det længere og at det var blevet opdaget i tide heldigvis.

Det gjorde mig dog noget bekymret og jeg begyndte og lægge ekstrem meget mærke til, hvordan hun går. Og synes at hun gik så dårligt, især når hun skulle ud af boksen om morgenen. Fik snakket med Jens Svenningsen fra Dyrenes beskyttelse og da han jo er dyrlæge, kom han og tilså hende. Men han kunne heldigvis konstaterere at hun er rask igen og overhovedet ikke øm. Man skal bare passe på, at hun ikke bliver fed igen.

Så nu hygger hun sig i flokken her og bliver fodret som jeg normalt vil gøre.

Samtidig har jeg søgt lidt på nettet og fandt nogle billeder af hende fra et heste-site. Her kunne jeg læse, at hun har gået rideskole tidligere i hendes liv og ponygames og kunne derfor forstå, at hun har prøvet lidt af hvert og er rigtig god til børn – hvilket også passer overens med hendes dejlige sind, som hun har vist os her.

Sanne, som har Indy og Emil her fra Hestenshaab leder efter en stabil og sød pony til hendes børn og som kan holde den ene hest med selskab mens hun rider den anden, var på besøg og jeg tænkte at Nanni lige kunne være det, hun ledte efter.

Og Sanne faldt for Nanni med det samme, så det var hurtigt, at vi kunne finde det helt rigtige hjem til den lille pige. Aftalen er, at hun bliver her til 1.marts, da Sanne skal have boksen færdig derhjemme og jeg også gerne vil have, at Nanni har lidt mere sul på kroppen, når hun skal flytte herfra.

Så det blev en hurtig solstrålehistorie, som vi glæder os over. Indtil den 1.marts kan vi nyde hendes selskab og derefter skal hun bare nyde resten af hendes liv sammen med 2 andre heste, som står os alle sammen nær – i et super heste hjem.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.