Onkel bob flytter

Den 5/9-2011

Så er den store skønne dreng flyttet og han har fået sit helt eget menneske – hvilket jeg er sikker på,at han nyder fuldt ud.

Louise havde længe kigget på Bob’s annonce og ringede derfor. Louise ledte efter en sød skovturshest og har tidligere arbejdet med travheste.

Da Louise var og kigge og prøve Bob gik det bare super godt. Louise red ham så fint og Bob var bare så sød og ikke mindst glad for at komme ud på tur. Og aller vigtigst Louise var helt væk i ham – så selvfølgelig skulle Louise adoptere ham.

Han var stadig tynd og normalt ville jeg nok have ventet med at bortadoptere ham, til han så lidt bedre ud, men sådan en match dukker sjældent op 2 gange og derudover var han blevet undersøgt at dyrlæge Heidi Pyndt, og der var ikke noget i vejen med ham udover at han simpelthen ikke kunne nøjes med græsset ligessom de andre tyksakker, der går rundt her.

Så Louise har fået en Bob hjem, som skal starte med at komme på fedekur. Louise og hendes hjælpere kom i onsdags og hentede Bob og han var så sød og nem og få op i traileren og blev vrinsket farvel af hans gamle veninde Nanni.

Louise har sendt mig billeder og han virker allerede til at være faldet godt til, så det er bare så dejligt. Der vil ligeledes komme opdateringer om Bobs nye liv sammen med Louise her på siden.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.