Ridetur

Den 10/4-2011

Bobs første ridetur her…..

Så kom den store dag, som vi har været meget spændte på….idag skulle Ida (vores dygtige og seje rytter til heste, som vi ikke kender historien på). Vi startede med at strigle og sadle op i stalden. Da vi kom  med sadlen, blev han godt nok lidt utilfreds – ikke noget vildt, men han viste tydeligt, at han ikke synes det var fedt med den sadel. Her tænkte jeg….hmm slet ikke sikkert at han har været redet og overhovedet ikke sikkert at vi kommer på ryggen af ham.

Men så gik vi på ridebanen, og her slappede han af med det samme, da Ida trak rundt med ham. Så skulle hun op. Vi brugte skammel og den var han ligeglad med, ligessom han var ligeglad med at Ida satte sig op. Også skridte Ida og ham så ellers ligeså fint rundt på banen. Ja han er muskelfattig og stiv i sin krop og har ikke så god balance i kroppen – men han reagerer fint på bid, schenkler og stop og Ida kunne ride ham rundt for løse tøjler. Det var bare så fint.

Vi blev enige om at skridte en tur op af vejen i håb om at møde en bil, så vi kunne se, hvordan han reagerer på biler. Og det var tydeligt og mærke på ham, at han synes det var fantastisk at komme ud på vejen og se en masse spændende. Gik med ørene fremme hele tiden og igen kunne Ida skridte derudaf med løse tøjler. Han har energi, men er meget styrbar.

Så op af vejen og hundene kom spurtende bagfra – Bob ligeglad. Så op på selve Sortsøvej, hvor der kom en bil lige forbi ham, var han også ligeglad med. Så satte Ida ham i trav og han kan godt tændes op, men han var ligeså nem og få ned igen.

Alt i alt var det bare en skøn oplevelse og jeg må sige, at jeg synes at Bob var super super dygtig og god…..tænk, han er nok ikke blevet redet i 2-3 år også er han bare så flink og sød. Men Ida var også rigtig sød ved ham også er han faldet så meget til ro og fint til her. Han er en stor personlighed, en herlig dreng, der svælger i ros og virkelig tager det til sig og synes selv, at han er en meget dygtig dreng:-)

Nu skal vi igang med at finde den helt rigtige ejer til Bob. En rolig rytter, der ønsker en masse dejlige skovture, for det vil han bare være perfekt til.

Se billeder fra dagens oplevelser i Bob’s billede-arkiv.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.