Silke til Knuthenborg

Den 29/6-2013

Søde Silke skal til Knuthenborg og bo sammen med 36 andre shetlandsponyer og indtil nu 16 føl på den store Bandholm mark, hvor hendes kommende “mand” bliver den smukke Basse, som hun forhåbentlig vil lave nogle fine føl sammen med.

Da jeg, Anja, jo er elev i Knuthenborg Safari Park, har jeg lavet en aftale om, at hun må komme derover og bo -således bliver jeg ved med at passe hende og jeg ved, at hun får det skønt – et rigtigt vildt ponyliv med masser af plads, venner og frihed – lige noget der passer til hendes lidt sky personlighed.

Hun er ikke pjattet med alt for meget strigleri og kæleri, og gode hjem til shetlandsponyer er svære og finde – så jeg er super glad for denne løsning. Hvornår det bliver præcist er stadig ikke fastlagt, da det skal være en hverdag og vi skal have skaffet en trailer først – men lover og tage en masse billeder fra flyttedagen. Men fremover synes jeg, at I skal lægge vejen forbi Knuthenborg og se alle de skønne dyr, natur og naturligvis hilse på Silke, som hun kommer til at gå der og nyde livet:-)

Følg med her på siden.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.