Den 25/6-2014

Tiden flyver og Didi og Amourette har været her længe nu – de stortrives i flokken og nyder sommeren på mosen med de andre. De er runde og pelsen stråler. Og det bedste af det hele er, at de nu har fået liv i øjnene igen og kommer løbende, når de ser os. Specielt Amourette, som var så indelukket og nærmest virkede som om hun havde givet op, er en helt anden hest. Hun har overtaget styringen af flokken på en fin måde og har fået glimtet tilbage i øjnene. Didi har hele tiden været en fræk og skøn lille dame, der dog står så artigt ved smed og lignende. Begge heste havde gået med en hingst, som desværre blev aflivet, inden de kom her. Og i starten af maj fødte Didi et dødfødt føl. Et stort pinto (rød og hvid) hoppe føl. Det var rigtig ærgeligt, men jeg har efterfølgende fundet ud af, at Didi også sidste år fik et dødfødt føl, så hun er åbenbart ikke istand til at levere levedygtige føl og derfor er det også blevet besluttet, at man ikke må avle på hende. Hun tog sig faktisk ikke af, at føllet var dødt. Didi er klar til nyt hjem og vi har annonceret, uden desværre at få nogle henvendelser, hvilket vi jo ikke kan forstå, hun er helt unik med hendes fine farver og dejlige sind. Amourette er jo en ældre dame og vi er nødt til at vente med at gøre noget, indtil vi ved om hingsten også har været på hende. Hun kom først til stedet i august sidste år, så hvis han har bedækket hende, så skal hun nedkomme her i juli – jeg tror det nu ikke, men det kan være svært og bedømme for den store græsvom, samt det faktum at hingsten kun var shetter. Jeg har været oppe og ride på hende og hun er den roligste og blideste hest, man kan tænke sig. Man kan ride hende kun for benene og hun er en drøm og sidde på.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.