Julehilsen 2016

Hej Anja, lidt fra året der gik med Didi? billeder kommer på messenger.          Didi og jeg går ind i vores 3 år sammen nu, men føler at hun altid har været en del af familien❤️ Didi stor trives i den lille flok som består af to hopper mere, Shetter Ofelia og islænder Fina. Flokken mistede the old mann ponyen Balder først på året, hvilket især Didi blev trist over, men efter lidt tid knyttede hende og Ofelia sig tættere til hinanden, og jeg kunne slippe min bekymring for hendes savn. Hun giver mig så megen glæde og kan altid få smilet frem hos mig, om vi leger på folden, børste tid, eller bare står og nusser, hvilket hun elsker, især hvis der kan ” fiskes” gulerødder ud af lommerne. Jeg vil altid være taknemmelig for at jeg fik lov til at adoptere den skønne lille prinsesse. Vrinsk og hilsner fra Didi og jeg.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.