Nyt hjem

Den 19/4-2015

SÅ får fantastiske Kenja endelig sit eget hjem….vi er så glade. Kenja skal flytte sammen med en højt værdsat ven i et fantastisk hjem med tid og tålmodighed -og vi er så glade. Logia og Kenja skal være sammen i igen♥ hos Jeanne. Det sjove er, at vi jo ikke rigtig ved, om Kenja er Logias mor eller moster -under alle omstændigheder vil det helt sikkert blive et glædeligt gensyn for alle. Kenja flytter den 28/4-2015.
Efter næsten 2 år her er det virkelig en fantastisk nyhed, vi kunne heller ikke forstå, at det rette hjem til den skønne dame ikke dukkede op – men det var helt sikkert, fordi vi skulle vente til nu, så hun kunne komme til Jeanne og familie♥

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.