Besøg af Anne

Den 23/6-2015

Idag har Ekko haft besøg af kiropraktoren Anne, som har gennemgået hende fra A-Z og hendes alder taget i betragtning osv. så er Ekko fit for fight og fin. Vi skal træne lidt med hendes balance, hvilket ikke er unaturligt, når hun ikke er redet mere end hun er. Men i bund og grund er Ekko faktisk klar til sit nye hjem, det er jo fantastisk.

Ekko trives og er en skøn hoppe. Alle hestene går jo på døgnfold, så vi har hende ikke helt så meget i hænder. Alligevel er hun bare klar på at komme spurtende når hun ser os. Desværre har Jamil været lidt hård ved hende og vil ikke rigtig lade hende komme ind i flokken, det er klart blevet bedre de sidste par dage, så vi håber de selv er ved at finde ud af det.

Billeder fra idag er i Ekkos billede-arkiv.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.