Den 1/3-2016

Det er alt for lang tid siden, at jeg har fået skrevet i nogle af hestenes dagbøger, tiden løber i godt selskab. Ekko har hygget sig med sine hestevenner og også haft besøg af mennesker, der synes hun er dejlig.

Nu ser det ud til, at vi har fundet det helt rigtige hjem til Ekko. Hun skal flytte til Næstved kanten hos Bettina og hendes familie. Bettina er helt vild med Ekko og har den ro, erfaring og ikke mindst tålmodighed og tid, som det vil tage at træne Ekko op igen. Derudover får hun hjælp af to unge søde piger, som også er helt forelsket i Ekko. Det bliver på lørdag 5/3-16, at Ekko flytter og hendes nye familie kan næsten ikke vente.

Da Bettina var her og besøge Ekko var der en super energi mellem dem og efter vi havde sat Ekko på folden igen, vendte hun flere gange tilbage for at snakke mere med Bettina. Så jeg glæder mig til at følge deres rejse sammen og glæder mig over, at Ekko nu får sin helt egen familie, hvor hun kan blive stor forkælet og elsket – også selvom det er vemodigfor os, hvergang en af vores kære heste rejser herfra. Det hjælper altid når man ved at der venter en masse godt til vores dejlige heste hos deres nye familie.

Skriver selvfølgelig mere om, hvordan afrejse dagen og ankomst kommer til at gå.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.