Den 27/4-2015

Desværre har jeg ikke kunne komme i kontakt med tidligere ejer af Fleur og kunne af samme grund heller ikke finde ud af, hvad hun kan og ikke kan osv.

Så jeg fik lavet en aftale med Ida om at hun skulle komme og ride på Fleur. Som sagt, så gjort. Men det skulle vise sig, at Fleur ikke er blevet redet før. Dvs. hun var lidt irriteret på gjorden, sagde ingenting til, at Ida hoppede på ryggen og var også ligeglad med Idas ben – men biddet anede hun ikke hvad var, hverken da hun skulle have det i munden eller da det først var kommet derind. Der blev smasket og gumlet til den helt store guldmedalje og hun forstod naturligvis ikke signalerne, hvilken også betød at det var meget ubehageligt for hende med den mindste bevægelse i tøjlerne. Hun gik på bagben den ene gang, hvor Ida fik taget lidt for meget i tøjlerne. Jeg gik ved siden af og hun ville helst bæres af mig, fordi hun ikke kunne finde balancen, så på disse grundlag, skyndte vi os og stoppe.

Men kan dermed konstatere at der ligger meget arbejde forude, før fine Fleur er ridehest. Grunden til at hun lod Ida sidde der, er uden tvivl pga hendes gode temperament og måske har hun givet nogle unger en træktur i ny og næ, men det er også det hele, vil jeg vurdere.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.