Flyttedag

Den 6/3-2016

Så blev det store flyttedag for Ekko og det gik så fint. Hun var så sød til at gå op i traileren. Jeg fik sagt farvel – det er aldrig nemt, heller ikke selvom at jeg ved, at hun får det som blommen i et æg i sit nye hjem.

Jeg fik fine billeder af det første møde mellem Ekko og hendes nye hesteven Victor. Det møde var også bare gået så godt. Tilbagemeldinger idag fra adoptiv mor Bettina er, at Ekko har haft en dejlig nat i sit nye hjem og at hun opfører sig somom hun altid har boet der – det er jo fantastisk og gør mig meget glad.

Vi glæder os rigtig meget til at følge Ekko og hendes søde mennesker i fremtiden.

Se billeder af Ekkos ankomst til nyt hjem i hendes billede arkiv.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.