Julehilsen 2016

Julehilsen fra Fleur

Et år er gået siden sidst og hver dag falder jeg mere og mere for fine Fleur. Vi er ikke kommet på tur endnu, men der er stadig sket en masse.

I sommer kom jeg ud og ride rigtig på Fleur, sådan med saddel og trense. Vi arbejder med bidløst og det fungere rigtig godt for både Fleur og mig. Vi har arbejdet en del fra jorden med signaler og der er Fleur mega skarp, dog er Fleur ikke helt så sikker når man sidder på hende. Kommer tid kommer råd, så vi arbejder videre så vi kan komme på tur en dag.

Lige nu arbejder jeg med kommandoer fra jorden og så har jeg fået en sød pige til at komme og sidde på Fleur så vi kan træne at få hende til at trave med rytter mens hun er i longe, og med en på ryggen har hun flyttet sig rigtig meget på meget få gange.

I flokken går det også godt. Flokken har fået nyt medlem. Vi har nemlig fået Hestenshaabs Pisca i pleje. De to damer skulle lige blive enige om hvem der bestemte, men det er nu blevet til at Fleur er nummer 2 ud af mine 4 hestedyr. Det virker dog til at Fleur er blevet mere rolig af dette, da hun ikke altid skal holde øje med hvad mine to små shetter laver.

Jeg glæder mig til mange flere år med fleur og håber snart (til foråret) at kunne ride en lille tur ud på grusvejen J

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.