Rides af Ida

Den 24/4-2015

Efter at have gået og hygget sig hele sommeren med sine nye venner, kom Ekko idag på ridebanen. Een ting, som vi ret hurtigt opdagede ved Ekko er, at hun i den grad nyder at blive striglet og nusset om.

Idag skulle hun så have rytter på. Ida kom for at ride Ekko, så vi kan se, hvor hun er rent ridemæssigt.

Det gik super fint. Ida er også en meget dygtig rytter, der lige nøjagtig rider hestene der hvor de er. Så efter få minutter søgte Ekko fint ned og kunne slappe af under ridningen. Ingen tvivl om, at hun er blevet redet godt til dengang for mange år siden. At hun har en dårlig balance og under ukyndige hænder gerne vil gå med næsen i sky og spænde op, er der ikke noget at sige noget til, da hun jo ikke er redet konternuerligt i sit liv.

Men hun er en skøn hoppe, der på trods af, at det er længe siden, at hun er redet, virkelig tog det roligt og er så ivrig for at lave noget og vise at hun kan.

Så med kiropraktor besøg og nu ridefærdighederne aflæst og afprøvet, kan vi begynde og lede efter nyt hjem til dejlige Ekko.

Oprindeligt mente jeg at at et hjem, hvor hun kunne gå som skovturshest ville være at foretrække…..men efter idag, må jeg revurdere lidt. Hun har brug for et hjem, hvor man også træner specielt grundridningen og har evnerne til at samle hende lidt – så man ikke får ødelagt hendes ryg. Hvis hun bare skal gå skovtur, vil hun ikke gå hensigtsmæssigt, hun har brug for at bruge sin krop rigtigt med vejledning fra rytteren, da jeg ellers er bange for, at det bliver med næsen i sky og sænket ryg.

Men hvor bliver jeg bare berørt og glad, når jeg ser hendes personlighed. Så glad for at arbejde og samtidig så sød, med tanke på, hvor længe det er siden at hun er redet sidst.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.