Sørgelig hilsen

Den 21/11-2015

Kære Alle,

Her er Lises julehilsen fra Amourette, som desværre ikke blev som vi havde ønsket os – tirsdag den 17/11-2015 blev Amourette alvorligt syg og måtte akut aflives. Vi er alle triste, men ved, at Amourette havde de bedste år i slutningen af hendes liv. Lise og Amourette var et soulmate match og et af de match jeg drømmer om, hver gang en hest skal have et nyt hjem. Her er LIses ord:

I slutningen af 2014 adopterede jeg skønne, smukke Amourette fra Hestens Haab. Hun var en fantastisk ”pige” på 20 år, og vi fik et fantastisk år sammen. Hun lærte mig så mange ting og gav mig sin tillid fra start af, ligesom jeg gav hende min fulde tillid. En tillid, som voksede hver dag. Hun måtte desværre bukke under for akut sygdom, som ingen kunne have forudsagt. Men jeg fortryder ikke én eneste dag, jeg har haft med hende, vores ture i naturen, som vi begge elskede, både på ryggen og med træktov. Bomtræning på ridebanen. Hun elskede især, når vi stoppede op, og hun kunne få en snack på vejen. Som tiden gik, viste hun mere og mere af sig selv. Hun var det mest elskelige, blide og kloge væsen, som også ”underviste” mig indimellem, når jeg var lidt usikker. Af hjertet tak til Anja og Hestens Haab for at give Amourette en ny chance for at få et godt liv, og for at give mig og hende en chance for at finde hinanden. Vi har beriget og helbredt hinanden på så mange måder. Ære være Amourettes minde!

 

Kærlig hilsen

Lise

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.