20/11-2014

Fordi siden ikke har kørt optimalt, nåede skønne Logia at få sin familie og nye hjem inden jeg overhovedet fik skrevet noget på hende og det på trods af, at hun har været her over et år.

Men idag fik lille Logia besøg af Jeanne og hendes kæreste og de var bare det gode match. Jeg havde talt med Jeanne flere gange i telefonen og modtaget billeder fra hendes dejlige sted og beslutningen blev, at hun tog traileren med i tilfælde af, at hun synes Logia var ligeså dejlig i virkligheden som på billederne. Og det gjorde hun:-)

Logia var så god, hun trissede bare lige så fint op i traileren på trods af, at hun kun er blevet transporteret en gang i sit liv og det var i en stor lastbil sammen med alle sine venner. Nu skulle hun op i en alm trailer helt alene og det gjorde hun da bare. Skønt sind, jeg blev helt rørt.

3 timer i trailer og jeg har fået tilbagemelding var Jeanne om, at de er vel ankommet derhjemme og Logia er blevet introduceret for Jeannes hoppe og vallak og det er gået fint. Så den lille pige er flyttet hjemmefra og nu skal hun igang med en masse spændende. Vi er meget glade og glæder os rigtig meget til at følge hendes og Jeannes venskab samt Logias udvikling til ridehest.

Følg med på siden.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.