Batman og Lulu på lille ferie

Batman og Lulu er taget på en lille ferie til Lolland. Dette sker af flere årsager. Først og fremmest fordi de blev ved med at bryde ud af vores fold, som ikke er specielt shetter-sikret. Selvom vi havde dem gående på en fold for sig selv, så løb de ind til de andre heste, og når de så var kommet derind, så blev de bange for de store og løb gennem hegnet ud i naboens mark. Så i en periode havde vi dem inde i løsdriften om dagen og om aftenen, når de andre var kommet ind, så kom de ud. Men det var ikke optimalt, da jeg ikke synes, at 3 timer ude om dagen er nok. Det kunne gå for en periode.

Vores søde staldhjælper Lea vil gerne adoptere begge ponyer, hvilket vi jo er overlykkelige for  – men Lea kan ikke have ponyerne hjemme endnu, da hun venter på nogle godkendelser til at græssende dyr på hendes store folde. Derfor besluttede jeg at lede efter et sted, hvor de to små banditter kunne gå og hygge sig indtil Lea kan have dem hjemme. Så vi har fundet et sted, som har shettere i forvejen og som derfor har folde, der er egnet til de to banditter. De tog transporten så fint og er faldet godt til.

Nu skal Lulu lige have smed igen og Batman skal have ordnet tænder snarest.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.