Frederik og Kim

Den 3/5-2013

Skønne nyheder for Frederik:

I starten af året har vi så umådelig heldige og få Kim som staldhjælp i stalden. Kim underviste Anja på Celf i Nykøbing på dyrepasserlinien. Kim har arbejdet med dyr hele sit voksen liv og sætter en ære i, at arbejdet bliver gjort perfekt og altid med dyrenes allerbedste og deres ve og vel for øje. Kim har hunde og har arbejdet meget med zoo dyr.

I flere måneder gik Kim her flere gange om ugen og jeg kunne godt mærke at hun havde en forkærlighed for Frederik – hun sagde dog ikke noget, for hun mente ikke hun var “god nok” til at adoptere ham – men med alle hendes erfaringer fra andre og lignede dyrearter, så jeg kun det perfekte match og sagde til hende, at det var en mulighed, at hun adopterede ham – skal love for, at hun blev glad – så nu er det en herlig realitet. Frederik og Kim skal være sammen og de bliver boende her, hvor jeg hjælper lidt i ny og næ med opdragelsen af den frække Frederik.

Frederik er så glad for hende og kommer løbende – samtidig med at han vrinsker, hver gang han hører eller ser hende. Det er virkelig det perfekte match.

Jeg har drillet Kim lidt – for hun har, som menneske og i sit arbejde som dyrepasser, altid haft en svaghed for næsehorn…. hvilket måske passer meget godt med, at hun nu er så vild med Frede:-) Han er i hvertilfælde også stor og koldblodig.

Endnu en solstrålehistorie for en af vores heste – jeg er lykkelig hver gang:-)

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.