Julehilsen 2016

Frederik blev 6 år i år. Tænk hvor tiden går! Jeg har i skrivende stund haft han i 2 år og 8 mdr., og det føles stadig som en drøm.
Vi har i løbet af året været lidt rundt sammen. Frederik har været med på sommerferie i Jylland. Her var vi hos min far i en uge. Frederik tog alting med ophøjet ro, så vi kunne ride tur på andendagen uden problemer. Det var en rigtig dejlig tur, og Frederik og jeg fik styrket tilliden til hinanden, hvilket var super fedt?
Vi var på Roskilde dyrskue i år, hvor jeg fandt frem til ham, der har avlet Frederik. Han var ked af at høre, at Frederik var havnet der, hvor han i sin tid blev fundet misrøgtet, men glad over at hilse på mig og så høre om og se billeder fra, Frederiks pleje hos Anja og den tid, han indtil nu, har været hos mig. Vi fik også lov til at hilse på Frederiks mor Emma, og en af Frederiks små brødre?
I efteråret var vi til Koldblodstræf med andre sværvægtere. Vi var i selskab med shire, clydesdale, belgiere og en enkelt fjordhest, som, på ganske kort tid, blev Frederiks veninde. Det var godt at drøfte hovskæg, foder, huld og i det hele taget heste i trivsel, med folk som har koldblodsheste, og som værdsætter en god tur og lidt dressur for smidighedens skyld, ligesom Frederik og jeg?
Vi har også været ude at ride den helt lange tur tur/retur fra stalden og hjem. Det var en strækning på 2×6 km. Her blev vi enige om, at store sten ikke er trolde i forklædning, og at biler på motorvejen ikke kommer op på broen og kører store heste ned? Han var en stjerne på turen, og vi er nu klar til flere af de lidt længere distancer.
Frederik hviler mere og mere i sig selv, og er så småt ved at blive voksen. Han elsker kontakt med mennesker, og der er ingen der kan hente hest på folden, uden Frede lige har tjekket lommerne for godbidder. Han bliver nok lidt forkælet, og spørger i mig, så er det helt ok.
Han er hele familiens hest og min datter elsker at ride rundt på ham uden sadel, og hun værdsætter virkelig Frederiks blide sind. Han passer på sin rytter og er i det hele taget fantastisk!

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.