1 mdrs vejning

Den 16/1-2017

Cille har nu været her i en mdr og dagene ligner hinanden. På ridebanen om dagen, hvor hun kan æde wrap hele tiden, ikke skal bruge energi på de andre og hvor vi kan fodre hende med måltider løbende. Hun får mellen 7-8 måltider om dagen, så fordøjelsen kan følge med.

Idag var det så tid til vejning og Cille vejer nu 449 kg. Hun har altså taget 27 kg på. Ville jo ønske, at det var meget mere, men jeg ved af erfaring at det tager tid. Der skal tages hensyn, så hun ikke får kolik. Man kan langsomt se at musklerne begynder at blive bygget på hende og vi kan tydeligt mærke forskel på hendes energi niveau. Så det går støt og roligt i den rigtige retning – det er godt.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.