Den 16/12-2016 Cille ankommer

En tynd og træt Cille ankommer med Michael Hembos hestetransport efter en lang tur. Hun bliver straks inlogeret i sin boks. Michael er også meget berørt over hendes tilstand og vi går sammen ind og tager fleecedækken af, så jeg kan se hende.

Selvom jeg efterhånden har set en del og også haft en del tynde heste her, så er det bare noget, der rammer mig dybt hver gang. Jeg bliver så ked af det. Begriber ikke, hvordan man kan lade det komme så vidt. Cille er nok (sammen med Cisca og Spike i sin tid) en af de tyndeste heste. vi har haft. Hvordan hun stadig har energi til at stå oprejst undres jeg over. Hun er gjort af et helt specielt stof, den lille pige.

Nu starter den lange rejse mod en sund, rask, velplejet og mæt krop. Der skal ufattelig mange kg på – mindst 100 kr. Hun vejer ved ankomst 422 kg. Hun er træt og har ingen energi overhovedet. Hun er nærmest ligeglad med de andre heste, for det eneste hun lige har energi til, er at spise. Vi har lidt svært ved at få hende til at spise wrap i starten – tror simpelthen at det kræver for meget energi at skulle tygge  – hun kaster sig over krybbefoderet.  Men med tilskud af b vitamin som øger ædelysten (når man er i proteinmangel som Cille, så mister man lysten til at spise), lykkedes det heldigvis at få hende til at æde godt med wrap, som jo er det, der skal få hende på højkant igen.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.