Cille i rigtig god bedring igen

Cille er ved at være sig selv igen. Hun drikker og spiser fint igen og alt hvad der ryger i krybben bliver kværnet, så nu kan vi kende hende igen. Puha det var godt nok nervepirrende og hårdt. Men hun er en sej lille fighter og hun kæmper sig op igen.

Desværre nåede hun jo så at tabe sig en del igen under sygdomsforløbet. Jeg har målt hende idag og hun har tabt 7 kg (var bange for at det var mere), men 7 kg ud af 27 kg er jo desværre også en del. Så vi må bare kæmpe videre med kiloene. Det vigtigste er, at hun klarede den og er sig selv igen. Jeg var meget bekymret for, om hun kunne stå imod  – det gjorde hun heldigvis.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.