Juleopdatering 2016

Hej Anja og Hestenshåb

Tiden flyver og en del er forandret

Ved årsskiftet 2015/16 stoppede parten på Anton desværre. Det betød at jeg selv begyndte at ride Anton, han er bare så lækker, datteren hvor vi nu bor ville gerne ride Anton, men han er stadig lidt for stor og egenrådig til Luna på 9år. Luna fik sin egen pony i foråret 2016, så nu gik der tre “ældre” herre og hyggede på foldene.

Anton er en god turhest sammen med Lucky, de passer perfekt i str. På turene er det bådeLunas mor og Lunas underviser der rider ud på Anton, jeg er bare glad for han bliver brugt.

Pga Antons enorme mængde pels har jeg valgt at klippe ham, jagt klip først på foråret og fuld klip når jeg er sikker på vejret forbliver i forårs humør. Det står han bare og nyder, men der er ikke meget der kan skræmme den skønne pony.

I sommer blev jeg så ramt af sygdom (borrealia infektion) så det er kun blevet til nusseri,  men det elsker Anton også fuldt ud.  Men desværre ingen ride tur til skov og strand her i sensommer og efterår, kun når de andre lånte ponyen til en tur.

der er billeder fra tur, fold, klip og badning, du vælger selv hvad du vil bruge

Tak for året 2016 og rigtig godt nytår

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.