Møffes julehilsen 2016

Kære Anja

Det går godt med den lille mand.
Som jeg har sagt før er han blevet for tyk hvilket jeg må gøre noget ved.
Kim var ude og gå en tur i skoven med ham forleden hvor han hellere ville hjem til pigerne især fordi Tøsen stod og hylede efter ham.. Så han rev sig løs og løb hjem…?? Næste gang vil jeg give ham en kapsun på.
Ellers er der ikke så meget. Han hygger sig med pigerne. Jeg har fået gravet ud og lagt stabil grus i meget af vinterfolden således at de er fri for at stå i mudder. Møffe er meget glad for deres hus og står/ ligger der hver nat.
Jeg får taget nogle billeder.
Knus Anne

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.