Besøg af smeden igen og dårlige nyheder

Så har Lulu haft besøg af Lasse igen, vores smed, der hvor de står. Det var desværre rigtige dårlige nyheder fra Lasse. Lulu er meget dårligt gående lige nu pga hendes forfangenhed (som hun har fået hos tidligere ejere) og Lasse siger, at der ikke er ret meget mere at gøre. Sålerne på hovene buler den forkerte vej pga hovbenet har løsnet sig. Hun må være den sejeste lille pony, for selvom hun går med smerter, så er hun stadig fræk. Jeg sidder med en vred følelse i kroppen, det er så uretfærdigt, at en 7 årig pony skal ende der, fordi man har fejlfodret hende og så ikke fået hjælp til hende i tide. Nu bliver det os, der kommer til at tage den tunge beslutning, for Lulu skal ikke lide og Lasses bud var, at en dag på græs, så kan hun ikke gå. Det er ikke et liv for så ungt et dyr. Derudover kommer det faktum, at forfangenheden er så fremskreden, at intet kan hjælpe hende fra at have kroniske smerter og det er ikke hvad hestenshaab går ud på. Så den meget sørgelige nyhed er, at vi bliver nødt til at give lille Lulu fred. I første omgang skal vi have hentet dem hjem, så Batman ikke bliver ladt alene. Det vil højst sansynligt blive i næste uge. Nærmere følger.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.