Lukket sammen med hele banden

Så kom dagen, hvor Saga og Senthor blev lukket sammen med hele banden. Det er indtil videre gået fint. Saga lagde ud med at sætte både Felucca, Ballerina, Johnson på plads  – virkelig på plads. Men så kom chefen Poca ud og hun viste Saga bestemt, hvem der leder flokken her – så nu virker der til at være ro på igen. Saga har dog fået lidt at tænke over og står nu og ligner een, der ikke helt ved, hvad hun skulle stille op med det – eller også er hun ved at planlægge næste træk:-)

Senthor har taget det hele noget mere laid back. Han trækker sig fra de sure madammer og få derfor også fred og ro. Han har til gengæld kastet alt sin kærlighed på Cille og der bliver nusset igennem hen over hegnet. Cille synes det er fantastisk.

 

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.