Ny vejning

Cille er blevet målt idag og selvom det måle bånd nok ikke er helt præcist og jeg måske ikke sætter det helt samme sted hver gang, så ser det ud til at Cille nu vejer 461 kg. Dvs at siden hun kom har hun taget 34 kg på – det er jeg ganske godt tilfreds med, når man tager i betragtning at hun var syg en hel uge, hvor hun nærmest ikke spiste og dermed tabte en del igen.

Humøret er højt og hun traver og galoppere rundt derude.

Idag har hun fået den helt store strigletur og hold da op hun nyder det. Det kan jeg godt forstå, med den skællede hud og fedtede pels, som nu er ved at blive udskiftet. Hun er en skøn pige og alt dette omsorg og ekstra opmærksomhed, har gjort at hun bare eeeeeelsker mennesker.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.