Når hesten og vi må betale “regningen”

Lille Lulu har fået fred for sine smerter og den slemme forfangenhed, hun har fået som følge af fejlfodring samt manglende beskæring af smeden. Vi er meget triste og også en smule vrede på den lille hest’s vegne. Hun var kun 7 år og så fuld af liv og på trods af vores korte tid sammen, så kan jeg ikke lade være med at være en smule indebrændt, fordi jeg synes, at den lille pony måtte betale en høj pris – ligesom os mennesker, som så gerne ville hjælpe hende, men som ikke fik sandheden afvide, før hun stod her og vi allerede var begyndt at holde af hende.

Men nu har vi taget ansvaret. Lille Lulu ville aldrig kunne have spist et græsstrå igen og hun gik med kroniske smerter, så det var det eneste rigtige at gøre. Batman har slet ikke reageret på det og nu bliver alt omsorg sat ind på ham, det trænger han nemlig også til. Batman bliver boende hos sin “plejefamilie” på Lolland indtil start marts, hvor han kommer hjem igen også håber vi virkelig, at han ikke vil stikke af, når Lulu ikke er her til at lokke ham med på tur.

RIP lille pige, du fik et alt for kort liv.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.