Glad cille på fold med alle de andre.

Efter at have gået på ridebanen i næsten 3 mdr helt selv og kun lige med besøg af Felucca indimellem, var det ikke mindre end en fest for Cille idag, da jeg lukkede op til de andre folde og ikke mindst heste. Hun fløj omkring med halen krøllet og de højeste finde knæløft. Der var ikke rigtig nogle af de andre der tog notis af hende, tror at de efterhånden kender hende så godt, bare på den anden side af hegnet, så de ikke rigtig gad gøre et nummer ud af det. Det var skønt at se. Nu står hun træt og ret mudret og spiser i sin boks. Sikker på at Cille synes, det har været en skøn dag.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.