Nye venskaber dannes

Der sker ting og sager i flokken. For Saga og Senthor specielt. Idag fik Senthor sig ihvertilfælde en god ny lege kammerat. Han og Balisto stod i flere timer og legede grimeleg og hop op af hinanden leg. Det var tydeligt, hvor meget de begge nød det og så sjovt at overvære.

Saga har derimod ret travlt med at holde styr på en masse, synes hun selv. Hvor meget de andre lægger mærke til hende iver, er jeg dog lidt itvivl om. Felucca kan dog ikke undgå at mærke hendes opmærksomhed, da saga er ved hendes side non stop. Specielt idag, hvor Cille blev lukket ud i flokken. Cille og Felucca plejer jo at hygge lidt på ridebanen, så da Cille kom ud, måtte Saga lige vise, hvem hun mente Felucca skulle hænge ud med. Og det var ikke cille – smiler.

Det er dejligt at se, at flokken fungerer med alle de nye.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.