Cille får sponsoreret hjælp

Cille har fået mere hjælp – hvilket vi er super glade og taknemmelige for.

Cille er godt på vej med at tage på og finde livsmodet tilbage. Men jeg har undret mig over, at I modsætning til de andre ligeså tynde heste, vi har haft inde, så går det lidt langsommere med at tage på også bliver både hun og hendes fæces ved med at lugte meget fælt. Jeg har oplevet denne slemme lugt på de andre også, men den er forsvundet efter 1 mdr.’s tid, når de er begyndt at få rigtig mad. Cille’s lugt er efter snart 3 mdr. uændret og ret slem. Hun ser heller ikke meget bedre ud i pelsen.

Jeg tænkte at hun måske trængte til en udrensningskur efter vanrøgten, sygdommen og medicinen. Ledte lidt på nettet og her faldt jeg over  denne side  som har rigtig mange spændende produkter i den kategori. Jeg ringede op til direktøren Zoe og vi fik en snak om hvad Cille har brug for.

Detox fra Urtefarm, som bla. indeholder effektive toxinbindere, som kan transportere toxiner fra bla. skimmelsvamp og giftige planter ud af kroppen.
Digestive fra Urtefarm for at styrke Cille’s tarmflora, så fordøjelsen kan komme i ballance og blive istand til at optage livsvigtig næringstoffer.
NDS Equine som er naturlige vitaminer og mineraler, som optages let af kroppen, fordi de er bundet i lange kæder, lige som de er i planter. Så Cille kan få et godt vitamin boost, og komme på fode igen.

Og Zoe besluttede så at sponsorere det hele til Cille, sikke en skøn gave at få. Vi gik igang  den 1/3-2017 med alle produkterne og har naturligvis lovet, at holde Contact Saddlery opdateret på, hvordan det går med Cille.

Tjek endelig hjemmesiden ud og se alle deres spændende produkter.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.