Lidt ridning på fantastiske Senthor

Så kom dagen endelig, hvor jeg fandt lidt tid til at hygge med Senthor. Tog ham ind i stalden og fik striglet ham godt, hvilket var noget han nød. Han er fuldstændig ligeglad med, at gå fra de andre. Og selvom han var i stalden i går for at blive vaccineret (hvilket han så ikke synes ret godt om), så var han ganske afslappet og meget sød.

Jeg tog kun trense på ham, da der var ret meget mudder under maven, som jeg ikke lige sådan kunne få af. Så gik vi på banen og trænede lidt fra jorden. Han er super lydhør og meget sød.

Dernæst fik jeg Johanne ud og op på ham, det gik også super. Tilsidst hoppede jeg selv om og på trods af mine alt for lange ben, så fik jeg en fantastisk lille stund i skridt på ham. Han er så lydhør og dejlig. Sikke en skøn pony<3 Han går lige i hjertet. Der var heller ikke noget bedre end at putte mulen helt op i kinden på os og putte. Der er en meget heldig adoptant, der får lov til at have ham som allerbedste ven.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.