Senthor blev redet og viste tydelige tegn på ubehag.

Igår havde jeg fået hjælp af Christina til at komme og hoppe på ryggen af Senthor, da hun er noget mindre end jeg og også en erfaren rytter.

Desværre virkede Senthor meget besværet, især i trav, hvor han tog hovedet ualmindeligt højt op og spændte i hele kroppen. Vi skiftede trense (en slags bidløs til en anden) og tog også sadlen af, da den lå lige snævert nok på skulderen. Men det hjalp ikke.

Da jeg bagefter masserede ham i ryggen, gav han tydeligt udtryk for at det gjorde ondt og jeg kunne også mærke reaktion i hans lange rygmuskler. Nu står den på skridt arbejde, smidighed og rygmassage også tror jeg, at jeg får en tid hos Anne, så vi kan få gennemgået ham fra a-z

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.