Rowane har haft besøg

Igår skulle Rowane have undersøgt en lille knude, som hun har på den ene side af kinden og jeg ville tage hende ind i stalden. Desværre nåede hun at stresse voldsomt op, så jeg ville skynde mig at tage hende ud igen. Flere gange på vej tilbage til folden, prøvede hun at løbe med mig og jeg så det adfærdsmønster, som jeg har fået beskrevet af tidligere ejer.

Heldigvis havde jeg i starten af ugen lavet en aftale med Dorthe sus, som er parelli instruktør om at hun ville komme her idag lørdag og have Rowane lidt i hænder.

Som sagt, så gjort. Dorthe ankommer og får kort beskrevet Rowanes historie. For ikke at stresse Rowane og gøre det hele så behageligt for hende som muligt, havde jeg fra morgenstunden lukket Rowane på ridebanen sammen med bedste vennen Johnson og der gik de fint og roligt og hyggede sig. Vi kommer ud og Dorthe starter med at lave lidt friendly game med Rowane. Istarten får hun lidt voldsom reaktion, men Dorthe læser hende på sekundet og roser de helt rigtige steder, og Rowane responderer positivt meget meget hurtigt. Det hele foregår roligt og jeg sidder sørme og bliver helt rørt over at se, hvordan Rowane reagerer. Det er somom hun ikke rigtig kan tro, at hun ikke skal sættes på plads eller have skæld ud, men tværtimod får ros de rigtige steder. Det var virkelig en dejlig oplevelse og Dorthe er super dygtig til at forklare alt hvad hun gør og hvorfor. Vi fik begge en masse ud af det, både Rowane og jeg.

Samtidig er jeg fuldstændig klar over, at det kommer til at kræve et særligt menneske, at adoptere Rowane, da hun har brug for at blive forstået.

Der er lidt billeder i Rowanes album.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.