Hestenshaab i 10 år…

Hestenshaab har i lørdags haft 10 års jubilæum. Det er slet ikke til at forstå. Vi er så taknemmelige over, at vi har fået lov til at hjælpe alle disse heste. 58 + plus det løse er det blevet til og hver eneste af disse heste har sat dybe spor i vores hjerter og lært os så meget. Det havde aldrig kunne lade sig gøre uden alt den støtte og hjælp, vi har fået fra skønne mennesker, medlemmer, sponsorer og venlige sjæle med hjertet på rette sted. Så tusind tusind tak af hele hjertet. Vi glæder os til de næste 10 år og alle de oplevelser og venskaber, der venter<3

Det skal selvfølgelig fejres – der vil senere på året blive noget på selve stedet. Hold øje med siden.

Lige nu fejrer vi det med at give en meget fin og holdbar “hestenshaab-grime” til de to  næste medlemmer, der tegner eller gentegner medlemsskab. Du kan også købe en grime til vores heste og dermed støtte. Køb grimen her

Vi håber, at I vil være med til at hjælpe endnu flere heste sammen med os.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.