Batman efter tandrasp

Den lille Batman har haft ondt i tænderne/munden efter tandrasp og har ikke ville spise, hvilket så også gav ham diarre. Vi var ret bekymret for ham, men med smertestillende og lidt zoolac til maven, er han heldigvis igen ved at være ovenpå og spiser sin mad og fæces har normalstruktur igen. Vi var forberedt på at det kunne være værre for ham, med hans gamle tænder, da der er risiko for at de kan blive løse ved tandrasp, netop fordi han jo er oppe i årene. Det er super dejligt, at han igen er sig selv og ligesså sulten som altid.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.