Lille Cille

Jeg synes ikke rigtig at Cille kommer sig i det tempo, jeg plejer at se ved så slemme udsultede heste. Hun er stadig nusset i pelsen og vægtøgningen går virkelig langsomt. Hendes afførring er stadig vældig blød og jeg synes, at hun tisser ekstremt meget. Dertil kommer at hendes fæces lugter meget grimt. Med produkterne fra www.contact-saddle.com har hendes egen lugt ændret sig og er blevet meget bedre.

Jeg fik derfor Maria dyrlæge til at tage nogle blodprøver for at tjekke værdier og organer. Og det ser umiddelbart fint ud, dog kunne det se ud til at der var orm. Så nu har hun fået endnu en ormekur (passer også fint med tynd fæces) også skal der tages gødningsprøve om ca 14 dage. Håber snart at vi er på helt ret kurs med den lille pige.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.