Hjælp os med at hjælpe de 8 ponyer – se her hvordan.

Som de fleste nok har læst i medierne (ellers er der links nedenfor), så fik vi i sidste uge 8  meget forkomne og udsultede ponyer fra en vanrøgtssag hos DB ind. Pga. ponyernes forfærtelige tilstand og den store medieopmærksomhed, kommer der nu masser af fine tilbud om hjælp fra mange kanter. Vi er meget glade for omsorgen og opmærksomheden. Ponyerne har brug for stabile rutiner, faste mennesker og rolige opgivelser her i starten, så alt det praktiske og omgangen  med ponyerne har vi helt selv styr på.

Til gengæld har vi brug for alt det økonomiske støtte, som vi kan få. 8 vanrøgtede ponyer skal have meget MAD, vitaminer, mineraler, smedebesøg osv. Hjælp med et medlemsskab og følg ponyernes fremskridt og hverdag efter de kom væk fra vanrøgten. Du kan følge hver enkelt i deres dagbog, som vil blive oprettet på alle 8 indenfor de nærmeste dage. Du kan også gøre en kæmpe forskel ved at købe en wrap balle, gulerødder, spåner eller andet til dem i butikken – under gaver til hestenshaab hestene.

Tusind tak for alt jeres støtte – det kommer til at gøre en kæmpe forskel for disse søde dyr.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.