Skønne og smukke Rowane har fået det helt helt perfekte hjem.

Dejlige Rowane flyttede til sin nye adoptivmor i søndags. Man kan næsten sige, at jeg har håndplukket Rowanes nye menneske til hende, fordi hun er en af de eneste, som jeg bare dybt inde hjertet ved, kan tage sig af Rowane og hendes træning på en rigtig,  kompetent og ikke mindst kærlig måde og samtidig synes hun, at Rowane er den mest spændende og skønne hest på trods af de ting, hun har med i bagagen.

Rowane er flyttet op til Dorthe, som træner og underviser Parelli. Dorthe har også været her og træne lidt med Rowane og det var fantastisk at se dem sammen. Jeg blev rørt helt ind i hjertekulen over at se Rowane sammen med Dorthe.

Planen er, at Rowane skal lave et føl til Dorthe og ellers skal hun være hendes showhest (parelli). Husk endelig at hold øje med siden for opdateringer. Dette kunne ikke være mere perfekt, hverken for Rowane, Dorthe eller os.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.