En hård dag for de fire drenge

Nu har drengene efterhåndet været her i nogle uger. Og uger med god mad, masser af fold, nyeskåret hove gav så udslag i at hormonerne gik amok. Sikke en flok vildbasser, de blev. Så idag kom dagen, hvor de 4 store (Mowgli, Nero, Felix og Krumme) skulle kastereres. Det hele blev ordnet ude i løsdriften og vi havde hele 2 dyrlæger igang, mens jeg selv var benholder. Vi var desværre nødt til at “fange” dem, så jeg var lidt nervøs for, om alt det gode arbejde med at få dem tillidsfulde nu blev ødelagt. Men jeg har lige været derude og de virker til at have tilgivet mig – heldigvis. Ville have været så ærgeligt, at skulle starte forfra på det område.

Heldigvis var begge sten faldet ned hos alle 4 og det hele forløb fint. Der var dog et par stykker af dem, der havde nogle virkelig underlige testikler. Men nu er de væk og jeg krydser fingre for at helingen forløber fint. Idag bliver indedag for drengene og imorgen kommer de på fold igen. Tror at Perle har nydt stilheden på folden. Har sat et billede af en meget træt Mowgli, der endnu ikke er vågnet af bedøvelsen.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.