Udbryder kongen er taget på ferie igen

Lille Batman kan simpelthen ikke holde sig indenfor hegnet og med alle de nye små, så startede han med at løbe gennem 2 hegn for at komme ind og jage med dem. Jeg var bange for, at han ville begynde at lære dem at løbe gennem hegnet. Gode råd var dyre, men jeg tænkte, at jeg måtte finde sted, hvor han kan være nogle mdr., indtil de små er på toppen og her forhåbentlig er noget græs, så han ikke stikker af.

Heldigvis tilbød en gammel massageklient at passe ham. Hun har i forvejen 2 shettere og en fold med dyrehegn på. Så Batman er flyttet til Lolland igen. Her gik intro ikke helt som forventet, da Heidis vallak ikke var så glad for konkurrencen. Så nu har Batman fået både sin egen fold samt sin egen dame. Se billeder i galleri.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.