Onsdag den 26/4-2017 ankommer der endnu 3 små stakler fra sagen på Lolland

Så blev der fjernet endnu 3 ponyer fra stedet på Lolland, hvor der nu er blevet aflivet endnu 4. Hestenshaabs NéNé, Hestenshaabs Freja og Hestenshaabs Tikka ankommer med dyrenes beskyttelses folkenne. Tikka og Freja havde de været nødt til at bedøve for at få dem ud af deres bokse og de er skræmt fra vid og sans. NéNé er højdrægtig og forfærtelig tynd. Alle tre har fået klippet deres hove med noget, der ligner en hækkesaks, så vi kan nok godt forvente, at de også har haft snabelhove. Vi får indstalleret de to skræmte i samme boks og Néné får sin egen store “foleboks”.

Jeg indser hurtigt, at der kommer til at ligge en kæmpe arbejde i, at få de to hopper tamme. De er bange for alt, ikke kun mennesker. Jeg tror ikke, at de har været ude af deres boks i mange mdr. Der er kun pas på Tikka , og vi kan se, at hun er 6 år, hvilket også besværliggør processen med at få hende tam. Men vi giver alt, hvad vi har.

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.