En sørgelig dag igår

Igår måtte vi desværre tage afsked med gamle Batman. Det er meget trist. Jeg havde sådan ønsket for ham, at han efter alle disse år uden optimal pasning, kunne få nogle fantastiske pensions år, hvor han kunne nyde livet. Han blev 27 år og det er en rigtig fin alder, men nu var han blevet træt og blind på det ene øje.

Batman har jo været på “ferie” hos en tidligere hestemassage klient, hvor han kunne hygge sig på indhegnede folde, som han ikke kunne bryde ud af. Men over de seneste par dage, skete der en ændring i Batmans adfærd. Han mistede ligessom gejsten fuldstændig og begyndte at støde ind i hegn osv. Hans ene øje var sløret og vi har haft en mistanke om nedsat syn, dog ikke noget, som tidligere har set ud til at volde ham problemer. Men det gjorde det altså nu. De to ting sammenholdt med at han virkelig krævede specielle forhold for at trives, gjorde at jeg tog beslutningen om at give ham fred. Da han først var aflivet opdagede dyrlægen et ødem bag/over det dårlige øje, hvor der stod væske og blodansamling. Og da han slet ikke var gået igang med at fælde, havde hun også en begrundet mistanke om crushing. Så alt i alt var det det bedste for Batman. Nu har han fået fred efter et langt liv og er forhåbentlig sammen med sin lille Lullu igen.

RIP du lille seje og sjove gut<3

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.