Store fremskridt for Tikka

Der sker ting og sager for Tikka pigen. Fra at hun stod rystende foran mig sammen med Freja og til nu. Jeg tog en beslutning om at skille dem fra hinanden om natten i hver deres boks, da de forstærkede hinanden i at være bange. De første par gange var jeg desværre nødt til at få fat i hende ved at “fange” hende. Når jeg først havde fat i hende, så blev hun overdænget med godbidder og ros og jeg kunne røre hende forskellige steder. Allerede den første morgen efter adskillelsen, stod hun klar til godbidder og til at få træktovet på – det var en stor fantastisk oplevelse og det er kun gået fremad siden. Når vi går ud gennem stalden til folden, så opsøger hun mig for at få godbidder, hvor hun i starten bare gik med på rystende ben. Hun bliver stadig hurtig forskrækket, men jeg synes faktisk, at hun er noget af det sejeste. Der vil komme en film senere, så I kan se forskellen.

Nu gælder det så Freja og jeg er ikke sikker på at det bliver ligeså nemt, men vi prøver. Hopperne er noget mere rolige, at træne med. De små hingste og vallakker har det mere med at gå på bagben eller slå med forbenene. Det kommer til at kræve lidt mere med dem:-)

Comments

comments

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.